Szülés Németországban

Több
9 éve 6 hónapja #37590 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Szülés Németországban

A szülés költségeihez nem sok köze van annak, hogy van munkája vagy sem. Biztosítás legyen! Amúgy volt már szó a "költségekről" a fórumon, többnyire ebben a topikban csak valószínűleg nem fordítottál elegendő időt az információk felkutatására!
Pl. itt: Szülés Németországban

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #37604 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Szülés Németországban

józlek írta: Új vagyok itt a fórumon, és nem találtam választ a kérdésemre, ezért írok.Én és a párom 2 hét múlva házasodunk,és itthon nem volt állásunk, ezért kerestem Németországban. Sikerült is, és esküvő után megyünk Bad Säckingenbe, ahol én tudok dolgozni, és lehet hogy ő is, de ez nem biztos, mert 16 hetes terhes lesz arra. Nekem az lenne a kérdésem, ha esetleg nem tudna munkát kapni már, akkor hogy alakulnának a szülés költségei? Ő még szeretne dolgozni, meg tudna is, de lehet,hogy így már nem veszik fel, de arra nem igazán lesz lehetőségünk, hogy hazajárjunk a szülés miatt.Tudtok nekünk ebben segíteni? Előre is köszönöm.


Kedves Józsi! Ha házasok vagytok és kijötök, akkor a nejednek a jogodon lesz betegbiztositása.(Ha dolgozol) Biológialiag meg pontosan minden ugyan úgy megy mint Mo.-on!

Ui: Szerintem sem fogják sehova felvenni ilyen állapotban! Eltitkolni a 4 hónapos terhességet meg még akkor sem szabad, ha lehetne.

DCT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
4 éve 10 hónapja #40371 Írta: zsutor
zsutor válaszolt a következő témában: Szülés Németországban

Szia azt szeretném megkérdezni hogy en most jöttem ki a pàromhoz 32 hetes vagyok most csinaljak a bejelentést es Sinsheim lakunk. Nincs betegbiztositasom. Es meg a fejem nevet most vettem fel úgy hogy meg a lanykori nevemet használom az baj az orvosi eljarasoknal?

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!