Grafikus állás Németországban

  • DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #37119 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Grafikus állás Németországban

hunzsi írta: tradicionalis es digitalis grafikus vagyok...karikaturakkal, portrekkal, kepregenyekkel, illustraciokkal es mindennel amit kezzel vagy digitalisan kell rajzolni sajnos nem talaltam megfelelo hirdetest ezert fordultam ide...hatha valaki tud nekem segiteni par linkel hol is kezdehtnem el a keresgelest .elore is koszonom ..

Kedves Hunor! Én szakmabeli vagyok. Ha nincsenek irreális bérelképzeléseid, akkor ird meg az e-mail címed, talán privát tudok segiteni. (Nem munkát adok csak keresni segithetek!!) Cégünknél , ahol dolgozom, lehetséges, hogy szükség van ilyen képességekkel rendelkezö munkaeröre. Sajnos nem irtad, hogy milyen digitális porgramokkal tudsz dolgozni és azt sem, hogy mennyire megy a német! A manuális készésgeket viszont nálunk nem tudod kamatoztatni, mert erre nincs igény.
Talán egy felsorolás, amire szükség lenne, hogy legyen valamilyen irányadó infód:
Adobe: Photshop, Illustrator és egyéb Lay Out porgramok, Corel csomag. PTC: Isordraw, 3D Via Composer. Ezenkivül kellhet még 4D Cinema, GIF Animator, Flash és nem árt, ha van ismereted valamilyen filmváró (feldolgozó) programról. (pl. Magix Video Maker vagy hasonló).

Mi a cégnél több nagyobb gépkocsigyárnak készitünk szerelési útmutatókat, 3D prezentációkat és leirásokhoz, kézikönyvekhez müszaki illusztrációkat. Ilyeneket e:
KÉP 1 KÉP 2 KÉP 3

Ha passzol a profilod és hajlnadó vagy akár tanfolyamon is résztvenni
ha szükséges (képzés cégköltségen) akkor próbalkozz. A német az kell.
Ha sikerül landolnod, akkor azért a nyelvi hiányosságot át tudjuk hidalni!

DCT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!