Euwork

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #38276 Írta: AF Recruiting
AF Recruiting válaszolt a következő témában: Euwork

Kedves Euwork!

Ez valóban egy korrekt tájékoztatás volt, bár szerintem azokhoz nem fog eljutni, akikhez akarod.

Mindig is lesz olyan személy, aki nem lesz megelégedve veletek, mindig lesz egy érv, mint ahogyan ellenérv is. A probléma ott kezdődik, hogy rengeteg az " álközvetítő" akik még az ehhez szükséges Munkaügyi Központ által kiállított engedéllyel sem rendelkeznek. Emiatt ha már látják, hogy te valamiért pénzt kérsz ( ami a szállások esetében valóban jogos, mivel tudom mennyi munkával jár :hyper: ) már te is csak egy "lehúzós" vagy...

De javaslom támadj az ö fegyverükkel: én mindig a nyilvánosságra hozom, mielőtt még ö tenné :D ez a PoP (Powef of Public) , hidd el nem fognak rá reagálni :chuckle:

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
4 éve 2 hónapja #40409 Írta: andvar2
andvar2 válaszolt a következő témában: Euwork

Sajnos én úgy jártam hogy átvertek. A bristoli munkára jelentkeztem. Előre ki kellett fizetni a 500 ft–ot, de úgy voltam vele mivel azt mondták garantált a meló ezért megéri. A szobáról kértem képet hogy mégis hova megyek, nagyon sokára kaptam egyet ami nem is az volt ahova végül raktak. A reptéren 1 órát vártam mire előkerült az a nő akinek várnia kellett volna engem. Egy alpári stílusú nő valami Erika. Már ez gyanús lehetett volna. Mikor megérkeztünk a szálláshoz, majdnem elájultam, undorító koszos mocskos lakás. A szoba közepén használt matrac ami szerintem az utcáról hoztak fel. A nő mondta hogy siet ezért lelépett. Engem a sírás kerülgetett, hogy mit csináljak. Felhívtam a nőt hogy adja vissza a pénzt, de nem tette. Az EUWORK nem tudtam elérni semmilyen formában, úgy csináltak mintha nem is ők küldtek volna oda. Teljesen kihúzták magukat a felelősség vállalása alól.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gergoo

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!