Magyarul beszélő ügyvéd

Több
11 éve 6 hónapja #25396 Írta: Gyulus84
Magyarul beszélő ügyvéd téma létrehozva Gyulus84 által

Sziasztok.Szeretném annak a segítségét kérni aki ismer magyar ügyvédet vagy magyarul beszélő német ügyvédet.Hamburg-Hannover-Bremen környékén.Térdműtétem volt amit nem végeztek el megfelelőn 2 hónapja vagyok táppénzen és mehetek megint műtétre.
Aki tud kérem segítsen.Köszönöm

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
11 éve 6 hónapja #25399 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Magyarul beszélő ügyvéd

Gyulus84 írta: Sziasztok.Szeretném annak a segítségét kérni aki ismer magyar ügyvédet vagy magyarul beszélő német ügyvédet.Hamburg-Hannover-Bremen környékén.Térdműtétem volt amit nem végeztek el megfelelőn 2 hónapja vagyok táppénzen és mehetek megint műtétre.
Aki tud kérem segítsen.Köszönöm

Szerintem keress egy specialistát, aki a kórházi dolgokkal foglalkozik! A legtöbb ügyvéd nem keveredik egészségügyi perekbe, mert nagyon nehéz a bizonyítás és a kimenetele a dolognak kétes amúgy is, mert nem nekik kell bizonyitaniuk, hogy nem hibáztak, hanem neked, hogy ök fuserálták el! Kolegám feleségének a bal vállát operálták. A gont az volt, hogy a jobb miatt kellett volna operálin! A tények egyértelmüek voltak, mégsem kapott semmit, csak, egy irásban egy "pardon"-t, hogy "elnéztük", de a bal sem volt tökéletes...... Erröl a ROLAND -ról már hallottam. Remélem van jogi biztositásod, mert a nélkül bele se kezdj! (Info: utólagosan, erre eseményre már nem köthetö!)

Itt megnézheted az esélyedet: sofort check 24

DCT

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!