- Köszönetek: 0
Angol nyelvtudással Németországban
- Eva10
- Újonc fórumozó
-
Olvass vissza, sok valaszt talalsz! ha marad kerdesed, tedd fel!
szia:
Eva
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Attól függ! A lányom a német Microsofnál dolgozik. Az üzleti (szolgálati) nyelv, mivel soka nemzetközi "mieting" az angol, de kell a német és a sapnyol is. Söt már sok haszna volt a magyarból is, mert volt már 2x is szolgálati úton Budapesten!Chef írta: Üdv minden kinek! Angol nyelvtudással mennyire lehet a németeknél munkát találni?
Egy asztalos műhelyben, vagy egy multi polcainak rendezgetéséhez viszont nem kell csak német!
DCT
- Chef
- Újonc fórumozó
-
- DECOTEXT
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
Ha rám hallagatsz, akkor valami könyebb tanfolyamot választasz és nyomod erősen a gyakorlati oldalát. Német nyelvű TV, még jobb német nyelvű társaság, s ha már megy egy picit, olvass sokat németül, akkor is ha nem érted. (Ha összejön akkor hangosan, ne magadban!) A verbális kapcsolat (beszéd és értés) sokkal többet ér, mint egy nagyon preciz levél megírása..., vélgül is nem akarsz szimultán tolmács lenni ugyebár!Chef írta: Köszi a választ. Sokáig nem is láttam a választ, sőt a beírásomat sem, mert nem tudtam, hogy van ilyen topic, ezért nem ide írtam. Mindentől függetlenül belekezdtem egy intenzív nyelvtanfolyamba (németül) Szeptemberig remélem összejön annyi tudás, amivel már tudok boldogulni!
:woohoo:
DCT
- Chef
- Újonc fórumozó
-
DECOTEXT írta:
Ha rám hallagatsz, akkor valami könyebb tanfolyamot választasz és nyomod erősen a gyakorlati oldalát. Német nyelvű TV, még jobb német nyelvű társaság, s ha már megy egy picit, olvass sokat németül, akkor is ha nem érted. (Ha összejön akkor hangosan, ne magadban!) A verbális kapcsolat (beszéd és értés) sokkal többet ér, mint egy nagyon preciz levél megírása..., vélgül is nem akarsz szimultán tolmács lenni ugyebár!Chef írta: Köszi a választ. Sokáig nem is láttam a választ, sőt a beírásomat sem, mert nem tudtam, hogy van ilyen topic, ezért nem ide írtam. Mindentől függetlenül belekezdtem egy intenzív nyelvtanfolyamba (németül) Szeptemberig remélem összejön annyi tudás, amivel már tudok boldogulni!
:woohoo:
Kifejezetten arra béreltük fel a tanárt, hogy megtanítson minket a párommal beszélni, hogy kint már tudjunk kommunikálni. Ott majd ráérünk tökéletesíteni a nyelvtudásunk. Szeptemberig várunk az indulással a nyelvtanulás miatt.
- kriemhild
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
- Köszönetek: 20