alika írta: Szia nem értem hogy miért nem válaszolnak, legalább annyit válaszolnának vissza hogy tárgytalan,legutóbbi címre amire írtam azt se írták hogy tárgytalan, MIÉRT.
Szia alika,
Valószínűleg félreértetted a kérdést. Nem az oldalon állást hirdetők reakciójáról van szó, hanem a felhasználók számára ingyenesen elérhető Állást keresek hirdetésre történő reagálásról, ami úgy gondoljuk egyenlő a nullával két okból is.
1. Az oldalt jellemzően nem a németországi álláslehetőséget kínálók böngészik. Ha mégis előfordul ilyen, valószínűleg inkább Ő is él az ingyenes állást kínál hirdetés feladásának lehetőségével mivel nagy valószínűséggel a több száz jelentkezőből így könnyen megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.
2. A másik okhoz inkább csak bemásolnám a legutoljára feladott apróhirdetést:
Cím: MUNKAT KERESEEK!!!!!
Szövege a hirdetésnek: NEMERORSZAGI MUNKAT KEREK...
Őszintén, van valaki aki úgy gondolja, hogy ezt a hirdetést olvasva bárki is munkát tud ajánlani az illetőnek? Kétlem.
A Te esetednél pedig rengeteg dolog lehet a válasz hiánya. Elsősorban kétlem, hogy mindenkit értesítenének még a sikertelen pályázókat is. Ezt többnyire beleírják a hirdetésbe de én ilyet rég nem láttam és nem csak az oldalunkon. El kell fogadni, hogy több százszoros is lehet az adott pozícióra a túljelentkezés és meg kell próbálnia eladnia az embernek magát. Amúgy a moderált e-mailcímmel feladott hirdetésnél van telefonszám, ha van mindig hívd fel a hirdetőt, még az önéletrajz elküldése elött.