- Köszönetek: 464
Autólízing Németország
- gejza
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
10 éve 9 hónapja #39566
Írta: gejza
gejza válaszolt a következő témában: Autólízing Németország
A régi téma ismét kísért: továbbra is az a véleményem, hogy a privát lízing igen ritkán éri meg magánembernek. Aki ennek az ellenkezőjét állítja, az még biztosan nem lízingelt autót, de még csak egy valódi lízingszerződést sem látott.DECOTEXT írta:
Érdeklődjetek a lizinig után is, kocsiátvételi opcióval! Így nincs km korlát, s a végén megveszed a kocsit
Imhol két link tanulmányozásra:
www.blkk.de/pro-contra-leasing/ és
www.blkk.de/privat-auto-leasing/
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- DECOTEXT
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #39570
Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Autólízing Németország
Mi két kocsinkat is már így vettük a múltban. Az elsőt még 1991 körül. Egy audi 80 yang edition volt amit lizingeltünk! Akkor a Sparkasse adott egy 1,8%-os lizinkamattal szerződést! Presze hogy az alapkivitelben általában van 15 ezer km korlát. Mi azonban úgy akartuk, hogy amikor lejár, akkor átvesszük a kocsit (cserében kitörölték a km-t) viszont belekerült hogy ettől az adásvételtől nem léphetek vissza, akármilyen is a kocsi, a maradék értéken (akkor 6500 DM) át kell vennem az autót!
Kedves Gejza! Azért mert neked még nem adtak így le kocsit attól még működik ám a dolog! Azt sem állítottam hogy mindig minden lizing megéri csak azt hogy utána kell érdeklődni mert van ilyen! Tessék itt egy kedvező lizing: renault-bank.de/#section-angebote Ez persze kötött és van egy nagyobb kp. fizetés is induláskor! Ez nem is olyan kedvező mint amiről én beszélek de még ez is megcsinálható úgy, hogy a végén átveszed a kocsit!
Kedves Gejza! Azért mert neked még nem adtak így le kocsit attól még működik ám a dolog! Azt sem állítottam hogy mindig minden lizing megéri csak azt hogy utána kell érdeklődni mert van ilyen! Tessék itt egy kedvező lizing: renault-bank.de/#section-angebote Ez persze kötött és van egy nagyobb kp. fizetés is induláskor! Ez nem is olyan kedvező mint amiről én beszélek de még ez is megcsinálható úgy, hogy a végén átveszed a kocsit!
DCT
- gejza
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
10 éve 9 hónapja #39575
Te Maestro,
nem tudom te mit nevezel lízingnek, de amit belinkeltél, az Finanzierungsangebot, nem pedig Leasing. Ez a Ballonkredit, vagy a 3-Wege-Kredit klasszikus példája, ami hasonlít ugyan a lízingre, de nem az! Talán nézz utána a fogalmaknak. Ajánlom pl. az általam belinkelt két cikket.
Ja, és 1991. igen régen volt (jövőre lesz 25 éve...
) itt viszont a mai feltételekről volt szó.
nem tudom te mit nevezel lízingnek, de amit belinkeltél, az Finanzierungsangebot, nem pedig Leasing. Ez a Ballonkredit, vagy a 3-Wege-Kredit klasszikus példája, ami hasonlít ugyan a lízingre, de nem az! Talán nézz utána a fogalmaknak. Ajánlom pl. az általam belinkelt két cikket.
Ja, és 1991. igen régen volt (jövőre lesz 25 éve...
Milchreis wird super lecker, wenn man es kurz vor Ende der Garzeit durch ein saftiges Steak ersetzt.....
- Gergoo
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
10 éve 9 hónapja #39576
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Autólízing Németország
Hagyjuk már ezt a lízing témát azoknak akiknek való! Szállítmányozó vállalkozásoknak. Nekik (valsz.) legfontosabb, hogy folyamatosan megbízható, modern, fiatal, alacsony fogyasztású flottával dolgozzanak. Nekik találták ki, nem pedig a próbaidős bevándorlóknak!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: gejza
- gejza
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
10 éve 9 hónapja #39577
Nem feltétlenül csak a szállímányozóknak, de mindenképpen a vállalkozásoknak. Nem köt le likvid tökét, nem kell eszközként szerepeltetni és avultatni a könyvelésben, átlátható költségkontrol, stb. A lízingdíj ugyanis minden vállalkozásnál puszta költség, annak minden adótechnikai elönyével együtt.Na pont ezek az elönyök nem játszanak a privát lízingnél, a hátrányokat meg nem ismétlem.
Nem kizárt, hogy lehessen éppen kedvezö egy bizonyos ajánlat, de igen ritka....
Az egyik autóklubos szakcikkben meg egyenesen azt olvastam, hogy "a privát lízing még a legnagyobb körültekintés mellett is gyakran az elsö lépés a Privatinsolvenz felé..."
Szóval erröl ennyit.
Nem kizárt, hogy lehessen éppen kedvezö egy bizonyos ajánlat, de igen ritka....
Az egyik autóklubos szakcikkben meg egyenesen azt olvastam, hogy "a privát lízing még a legnagyobb körültekintés mellett is gyakran az elsö lépés a Privatinsolvenz felé..."
Szóval erröl ennyit.
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 604
10 éve 9 hónapja #39584
Írta: mahlzeit
mahlzeit válaszolt a következő témában: Autólízing Németország
Meg az elozo multis cegemnel volt lehetoseg arra, hogy a ceg lizingelt autokat es tovabbpasszolta a munkavallaloknak mint kedvezmenyes beren kivuli juttatast.
Elso hallasra nagyon jo volt, a szamok is jok voltak, egeszen addig mig reszleteket vegig nem hallgatta az ember. Es mikor elmondtak paran, hogy ja nagyjabol minden evben van 1-2 olyan esemeny amit a lizing ceg a nyakadba vag mint biztositasi esemeny. Termeszetesen onreszes esemenyek.. Lizinges autonal nincs olyan, hogy kicsit ranyitottak a parkoloban az ajtot es nem foglalkozol vele.. Raadasul adougyileg ugy jott ki, hogy csak akkor erte meg ha a ceghez "kozel" lakik az ember. (3eve igy volt)
Hagytam is a fenbebe.
Ez vallalkozasban eri meg igazan, ahogy Gejza irta, mert szimpla egyszeru koltseg ami leirhato. Ellenben ha megveszed az autot cegkent/vallalkozokent az egesz ugy tulbonyolodik..
Elso hallasra nagyon jo volt, a szamok is jok voltak, egeszen addig mig reszleteket vegig nem hallgatta az ember. Es mikor elmondtak paran, hogy ja nagyjabol minden evben van 1-2 olyan esemeny amit a lizing ceg a nyakadba vag mint biztositasi esemeny. Termeszetesen onreszes esemenyek.. Lizinges autonal nincs olyan, hogy kicsit ranyitottak a parkoloban az ajtot es nem foglalkozol vele.. Raadasul adougyileg ugy jott ki, hogy csak akkor erte meg ha a ceghez "kozel" lakik az ember. (3eve igy volt)
Hagytam is a fenbebe.
Ez vallalkozasban eri meg igazan, ahogy Gejza irta, mert szimpla egyszeru koltseg ami leirhato. Ellenben ha megveszed az autot cegkent/vallalkozokent az egesz ugy tulbonyolodik..