- Köszönetek: 52
Kerékpárral Németországban
- Emilio33
-
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
keeek írta: Van valami jó ötletetek, hogy hol érdemes kerékpárt vásárolni? Nem ragaszkodom újhoz, sőt. Mivel rengeteg a biciklis, azt gondoltam, hogy millió helyen árulnak majd használtakat is, de sehol sem látok. Hogy hívják itt a Sport bizományit? Vagy Flohmarket szeruen mukodik? Hol erdemes keresgelnem. Hamburgban vagyunk, ha ez szamit. Köszi!
Az előttem már írták a honlapot, quoka, mi is onnan vettük, városra, és annak környékére lehet keresni, átlátható jó az egész, és itt is azonnal elhozható a bringa. Mi 45, ill. 55 Euróért vettünk, nagyon jó állapotú kerékpárt, hagyd az újat, pénzkidobás!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- keeek
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
- Köszönetek: 35
Emilio33 írta:
keeek írta: Van valami jó ötletetek, hogy hol érdemes kerékpárt vásárolni? Nem ragaszkodom újhoz, sőt. Mivel rengeteg a biciklis, azt gondoltam, hogy millió helyen árulnak majd használtakat is, de sehol sem látok. Hogy hívják itt a Sport bizományit? Vagy Flohmarket szeruen mukodik? Hol erdemes keresgelnem. Hamburgban vagyunk, ha ez szamit. Köszi!
Az előttem már írták a honlapot, quoka, mi is onnan vettük, városra, és annak környékére lehet keresni, átlátható jó az egész, és itt is azonnal elhozható a bringa. Mi 45, ill. 55 Euróért vettünk, nagyon jó állapotú kerékpárt, hagyd az újat, pénzkidobás!
ezekszerint akkor ezek a boltok is az internet aldozataul estek. Remeltem, hogy esetleg megsem, mert en nem nagyon ertek a bicajokhoz, igy aztan akarmilyen vackot ramsozhatnak.
Mondjuk az aruhazas 150 euros kapasbol gyanus, akkormar inkabb kockaztatok 50-60-at
viszont koszonom az aruhaz ajanlatot, rengeteg mindent nem talalok seholsem, eddig nem tudtam h van aruhaz!
- keeek
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
- Köszönetek: 35
olyasmire gondolok, h pl mik a kotelezo felszerelesek (nem nagyon birom elhinni, h a dinamo kotelezo, de gondolom meg van mas elvaras is) illetve kozlekedes szempontjabol mik a szabalyok, nem tudom h valaha kozlekedtem-e mar olyan helyen ahol bicikliutak lennenek, ezeknel is pl nekem a jobboldali jardan levot kell hasznalni? meg hol kinek van elsobbsege, ilyenek.
es peldaul a sisak kotelezo? meg hova kothetem ki, akarhova ahol nem titlja tabla, vagy ennek is vannak szabalyai?
- mahlzeit
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Köszönetek: 604
Pedig a bico itt alternativa. Egyreszt nem akarnak megolni az autosok, masreszt van rendes bicout halozat. Egy esoallo oltozet par 10EUR, egy jo tatyi, vizallo 50EURtol.Gergoo írta:
Milyen távolságra van a szomszéd város? :thinking:gergom írta: A szomszéd városban van a központ, ahol a munkakezdés fog zajlani és ezért lenne szükségem egy autóra.
Csak azért kérdezem mert néhány okostojás a bicajos felvetésemre a facebookon fájdalmasnál fájdalmasabbat kommentelt! :laugh:
Nekem ceges autom volt jodarabig, egy fillerembe nem kerult. Megis bicoval jartam legtobbszor melozni (kesobb mar gyalog, mert kozel "jott" a ceg:) )
- DECOTEXT
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
- Köszönetek: 1407
DCT
- Csibijuza
-
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
- Juszt se adom fel! :)
- Köszönetek: 4
Nem,köszi. Nem biciklizek.
Good things come to those who believe, better things come to those who wait and the best things come to those who don't give up.