- Köszönetek: 1407
Albérlet, lakhatás
- DECOTEXT
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Én sem akarok túrkálni senki magánéletében, csak nem értem, hogy ha már ennyire felelőtlen valakik, és igéretekre mindent megszüntetnek Mo.-on,, hogy lehet az hogy nem találtak bérlakást! Pláne könyebb, ha Ancsának is van már munkahelye! Az előzőben feltett linken már 450 eurótól vannak lakások (vidéken). Nos, ez München vonzáskörében szinte ajándék!hugi írta: Először is köszönöm a segítséget(link)erre gondoltam!A terv azt volt,hogy mivel itthon is (m.o.)albérletben laktak,azt felmondták és mivel a cég biztosított lakhelyet így arra a kis időre(hisz könnyű lakást találni Münchenben)míg találnak egy külön álló kecót maguknak,Ancsa meghúzza magát a céges albérletben a fiúkkal együtt!Ez addig működött is amíg a cég nem másította meg a döntését.Nem,nem volt írásban leadva,de jó hogy figyelmeztetsz ezen túl mindent le irattatnak majd....Van nekik megfelelő induló tőkéjük,nyelvtudás kevésbé jó.Viszont a lány már kapott egy munkalehetőséget egy kint élő magyar családnál!Igazából nem is tudom miért magyarázkodom itt,hisz nem a családi szennyesünket akarom én kiteregetni,csak kisebb-nagyobb segítséget akartam kérni!Melyet megkaptam és nagyon szépen köszönöm!
DCT
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Eva10
- Újonc fórumozó
-
- Köszönetek: 0
- hugi
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
- Eva10
- Újonc fórumozó
-
szia:
Eva
- zigeuner
-
- Nem elérhető
- Prémium fórumozó
-
- Köszönetek: 169
Egy bútorozott apartmant két nap alatt lehet találni München környékén. A link, az amit Deco is feltett Neked nagyon jó, kikeresed a "wohnen auf Zeit opciót és már dobálja is a címeket. De üres, kétszobás lakás is van annyi mint a szemét. ha mint írod, van tartalék is akkor meg nem lehet gond a két havi kaució sem. Jó oldal még a "münchner merkur" is. Guggold ki. :laugh: Olyan harminc km-es vonzáskörzetben érdemes keresgélni, főleg északi és keleti irányban.hugi írta: Lassan 2 hete lakik ott velük(hisz tesómékkal együtt költöztek be)a mai napig!Az albérlet keresés folyamatban...
Meg nem árt az ingyenes hirdetési lapokat sem nézegetni.
Jó keresgélést.
Ja, és először nem álmodozni kell, hanem fedelet a fejed felé alapon gondolkozni. Ahol most még albérletben lakom egy szobában, ott olyan jól összejöttem pl. a tulajjal, hogy ami most ürült Neki lakás, azt felajánlotta nekem főbérletbe.Természetesen éltem is vele.
na üdv
- hugi
- Nem elérhető
- Újonc fórumozó
-
Itt azért nagyon nagy tévedés történt,amin lovagoltok:)
Ha te kapsz egy lehetőséget,hogy a párodhoz ki menj abba a lakásban lakni amit a cég bérel akkor te nem éltél volna vele?Igen,tudom már kioktattak hogy semmit se szóban mindent írásban!Tanuló pénz...Neked nagyon nagy szerencséd van a bérlőddel,de gondolom te már régebb óta kint élsz!?Azt,hogy dolgozni gyalog jársz szerintem kompenzálja a szép lakás!:)Lassan mi is itthon gyalog fogunk járni ilyen üz.árak mellett!Megkérdezhetem mit dolgozol kint?Firma???Nem vagyok szőke,de ez mit jelent?
Köszi a segítséget!
Szia