Cégalapítás és könyvelés Apróhirdetés Németország Társkereső Kötelező biztosítás Németország Hitel Biztosítás Németországban Németországi bankszámla Németországi álláshirdetések

Albérlet, lakhatás

• DECOTEXT
  • Nem elérhető
  • Platina fokozatú fórumozó
  • Platina fokozatú fórumozó
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
14 éve 1 napja #18719 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

hugi írta: Először is köszönöm a segítséget(link)erre gondoltam!A terv azt volt,hogy mivel itthon is (m.o.)albérletben laktak,azt felmondták és mivel a cég biztosított lakhelyet így arra a kis időre(hisz könnyű lakást találni Münchenben)míg találnak egy külön álló kecót maguknak,Ancsa meghúzza magát a céges albérletben a fiúkkal együtt!Ez addig működött is amíg a cég nem másította meg a döntését.Nem,nem volt írásban leadva,de jó hogy figyelmeztetsz ezen túl mindent le irattatnak majd....Van nekik megfelelő induló tőkéjük,nyelvtudás kevésbé jó.Viszont a lány már kapott egy munkalehetőséget egy kint élő magyar családnál!Igazából nem is tudom miért magyarázkodom itt,hisz nem a családi szennyesünket akarom én kiteregetni,csak kisebb-nagyobb segítséget akartam kérni!Melyet megkaptam és nagyon szépen köszönöm!

Én sem akarok túrkálni senki magánéletében, csak nem értem, hogy ha már ennyire felelőtlen valakik, és igéretekre mindent megszüntetnek Mo.-on,, hogy lehet az hogy nem találtak bérlakást! Pláne könyebb, ha Ancsának is van már munkahelye! Az előzőben feltett linken már 450 eurótól vannak lakások (vidéken). Nos, ez München vonzáskörében szinte ajándék!

DCT

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Eva10
  • Újonc fórumozó
  • Újonc fórumozó
Több
14 éve 1 napja #18726 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
Azert engem erdekelne, mennyi volt az a kis idö, amig Ancsa abban a lakasban lakhatott?

Több
14 éve 19 órája #18748 Írta: hugi
hugi válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
Lassan 2 hete lakik ott velük(hisz tesómékkal együtt költöztek be)a mai napig!Az albérlet keresés folyamatban...

• Eva10
  • Újonc fórumozó
  • Újonc fórumozó
Több
14 éve 16 órája #18764 Írta: Eva10
Eva10 válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
Lehet, meg kellett volna kerdezni, mennyi az a kis idö, amig ott lakhat. A ket het lehet, hogy nektek keves, a tulajnak meg sok. Lehet, hogy arra gondolt, csak nehany nap - hiszen az,hogy kis idö - elegge relativ. Tudom, hogy berlakast keresni nem egyszerü....es nem gyors. Probaljatok Ferienwohnungot vagy Ferienzimmert keresni, azok olcsobbak, azonnal elfoglalhatok, minden van benne, es atmenetileg jo. Mi is egy ilyenben laktunk, amig nem talaltunk lakast.
szia:
Eva

Több
14 éve 15 órája #18766 Írta: zigeuner
zigeuner válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás

hugi írta: Lassan 2 hete lakik ott velük(hisz tesómékkal együtt költöztek be)a mai napig!Az albérlet keresés folyamatban...

Egy bútorozott apartmant két nap alatt lehet találni München környékén. A link, az amit Deco is feltett Neked nagyon jó, kikeresed a "wohnen auf Zeit opciót és már dobálja is a címeket. De üres, kétszobás lakás is van annyi mint a szemét. ha mint írod, van tartalék is akkor meg nem lehet gond a két havi kaució sem. Jó oldal még a "münchner merkur" is. Guggold ki. :laugh: Olyan harminc km-es vonzáskörzetben érdemes keresgélni, főleg északi és keleti irányban.
Meg nem árt az ingyenes hirdetési lapokat sem nézegetni.
Jó keresgélést.
Ja, és először nem álmodozni kell, hanem fedelet a fejed felé alapon gondolkozni. Ahol most még albérletben lakom egy szobában, ott olyan jól összejöttem pl. a tulajjal, hogy ami most ürült Neki lakás, azt felajánlotta nekem főbérletbe.Természetesen éltem is vele. :) 103 m2, négy szoba, két fürdőszoba, EBK, Garten, Terasse, Garage 850 melegen. München északi része innét 25 km. Jelzem dolgozni gyalog járok, 800 m a firma.
na üdv

Több
14 éve 10 órája #18794 Írta: hugi
hugi válaszolt a következő témában: Albérlet, lakhatás
Igazán köszönöm a segítségedet,már meg is néztem a honlapot!Még munkahelyek is vannak rajta rengeteg!Már át is küldtem nekik!Köszi.
Itt azért nagyon nagy tévedés történt,amin lovagoltok:)
Ha te kapsz egy lehetőséget,hogy a párodhoz ki menj abba a lakásban lakni amit a cég bérel akkor te nem éltél volna vele?Igen,tudom már kioktattak hogy semmit se szóban mindent írásban!Tanuló pénz...Neked nagyon nagy szerencséd van a bérlőddel,de gondolom te már régebb óta kint élsz!?Azt,hogy dolgozni gyalog jársz szerintem kompenzálja a szép lakás!:)Lassan mi is itthon gyalog fogunk járni ilyen üz.árak mellett!Megkérdezhetem mit dolgozol kint?Firma???Nem vagyok szőke,de ez mit jelent?

Köszi a segítséget!
Szia

Az oldal motorja a Kunena fórum

© 2009-2026 Irány Németország!