- Köszönetek: 12
Német betegbiztosítás
- Geotech
-
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
12 éve 11 hónapja - 12 éve 11 hónapja #30611
Írta: Geotech
Geotech válaszolt a következő témában: Német betegbiztosítás
Ezért jó hogy van ez a fórum itt sok okosságot lehet felfedezni, és itt legalább infót is szerzek. Senki- de senki nem így kezdte idekint, hogy mindent 1 nap alatt elintézett egyedül, és tudta mi a helyes! Aki így csinálta az hazudik, vagy előtte felkészült odahaza alaposan, jóval a kiindulása előtt.
A linket köszönöm!!!
A linket köszönöm!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- keeek
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 35
12 éve 11 hónapja #30623
Írta: keeek
keeek válaszolt a következő témában: Német betegbiztosítás
nyilvan ha van fizetesed, akkor abbol vonjak, es tok mindegy melyikhez mesz (az allamik kozul), mert ugyanannyit vonnak.
En ugy ertelmeztem a kerdest, hogy nincs fizetes (v mini) es ezert kulon szukseges biztositast fizetned. Eltunt a korabbi hozzaszolasom, en az egyik BKK-tol kertem ajanlatot, havi kb 150euros osszeget irtak.
En ugy ertelmeztem a kerdest, hogy nincs fizetes (v mini) es ezert kulon szukseges biztositast fizetned. Eltunt a korabbi hozzaszolasom, en az egyik BKK-tol kertem ajanlatot, havi kb 150euros osszeget irtak.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Geotech
- Geotech
-
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
12 éve 11 hónapja - 12 éve 11 hónapja #30625
Egyéni vállalkozásba vagyok idekint, és mivel van idehaza biztosításom, szeretnék kötni azért egy itteni baleset biztosítást is. De mivel 250 krankenkassa működik itt Németországban meg akarom találni egyenlőre a legolcsóbbat.
De persze a cél hogy német cégnek dolgozzak, de a szakmámhoz szinte mindenhol megkövetelik a perfekt nyelvtudást. De remélem a héten összejön, és nem fog fájni a fejem . De ha nem most előbb utóbb összefog jönni.
De persze a cél hogy német cégnek dolgozzak, de a szakmámhoz szinte mindenhol megkövetelik a perfekt nyelvtudást. De remélem a héten összejön, és nem fog fájni a fejem . De ha nem most előbb utóbb összefog jönni.
- Gergoo
-
- Nem elérhető
- Adminisztrátor
-
- Working on it
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1145
12 éve 11 hónapja #30627
Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Német betegbiztosítás
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Geotech
- DECOTEXT
-
- Nem elérhető
- Platina fokozatú fórumozó
-
- Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1407
12 éve 11 hónapja #30634
Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Német betegbiztosítás
Három megjegyzés.Geotech írta: Egyéni vállalkozásba vagyok idekint, és mivel van idehaza biztosításom, szeretnék kötni azért egy itteni baleset biztosítást is. De mivel 250 krankenkassa működik itt Németországban meg akarom találni egyenlőre a legolcsóbbat. .
# 1. Ha Mo.-vagy biztosítva (TB) akkor később a nyugdijas idöszakban hátrányos helyzetben leszel. Jobb itt fizetni, ha itt élsz és itt dolgozol.
# 2. A betegbiztositás nem azonos a balesetbiztosítással. Utóbbi jóval drágább. (Élet és balesetbiztosítások.....) Nem szabad összekeverni!
# 3. Ha olcsót akarsz. (Tipikus magyar gondolkozás) akkor kevesebbre fog fizetni! Jobb egy drágáb szélesebb körű biztosítással. Olvassd el felétlenül a kötvényt, mielőtt aláírod!!!
Utószó: van ezen kivül úgynevezett "Berufsunfaeigkeit" biztositás is. Ez arra van, hogy ha X a szakmáját már nem tudja ellátni, pl betegség, baleset, vagy allergia miatt! Ez qrva drága de nem gyeszer segített már embereken....
DCT
- Geotech
-
- Nem elérhető
- Kezdő fórumozó
-
Kevesebb
Több
12 éve 11 hónapja #30638
Igen jól gondolod ez Magyar gondolkodás,de mivel nem vagyok eleresztve így lepésről lépésre kell mindent csinálnom. Első körbe megalapozom magamnak a jövőt, majd jöhet a családom és közbe lehet mindent a megfelelő helyre tenni. Nem tehetem meg hogy elsőre a legjobbat megkössem.
( sajnos).
Igen én írtam el, sőt inkább a nemodafigyelés a sok infó közt. Betegbiztosítást szeretnék kötni!
Pontosan azért amiért leírtad! Itt élek és itt dolgozom!
Gergoo rámutatott egy linkre ami az oldalatokon van már tanulmányozom.
Köszönöm mindenkinek!
( sajnos).
Igen én írtam el, sőt inkább a nemodafigyelés a sok infó közt. Betegbiztosítást szeretnék kötni!
Pontosan azért amiért leírtad! Itt élek és itt dolgozom!
Gergoo rámutatott egy linkre ami az oldalatokon van már tanulmányozom.
Köszönöm mindenkinek!