Triprotech Bt. információ kérés

Több
11 éve 5 hónapja #26160 Írta: zozi1000
Triprotech Bt. információ kérés téma létrehozva zozi1000 által

T. Fórumozók!!!!!!!!
Van -e olyan köztetek akinek ismerős a Láng Tibor v. a TRIPROTECH Bt. neve.Rotterdami raktárosi állást hirdettek kb.1,5 hónapja. Folyamatos indulási időpont csúsztatás mellett a mai nap végkép bedőlt
a lehetőség, amit 50000Ft-unk bánja.Kétszeri személyes Westendben történt találkozásunk után munkaszerződéssel és munkaköri leírással felvértezve vártuk a kiutazást.A munkáltató neve:TRIPROTECH Bt.,képviselő Láng Tibor néven mutatkozott be.A feleségemmel együtt több évtizedes munkaviszonyt számoltunk fel emiatt a csaló miatt. Az indulás legutóbbi időpontja 2012.11.09.
9óra lett volna,aminek lemondásáról előző este 23 órakor küldött sms-t.A telefont azóta sem veszi fel,aminek a száma:06-20-44445199.
Kérlek Benneteket,hogy akinek ezzel a kiutazással hasonló tapasztalata van jelezze,
rendőrségi feljelentést kívánunk tenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #26165 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Triprotech Bt. információ kérés

Minket két hete megkeresett valaki aki követelte a róla (Láng Tibor) megjelenő rossz hírnév keltésére vonatkozó információk eltávolítását az oldalról de mivel nem találtam, megkértem, hogy pontosítson. Azóta nem jelentkezett, most pedig meglátjuk más is belefutott-e. A feljelentést pedig egyértelmű, hogy tegyétek meg, ha van ügyiratszám vagy minek hívják, azt küldjétek be, hogy ha lesznek mások is akkor hivatkozhassanak rá!

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 5 hónapja #26241 Írta: chris780616
chris780616 válaszolt a következő témában: Triprotech Bt. információ kérés

Sziasztok!

Pécsről írok, a héten folyamatos előadások kíséretében megköttetett 85-90 szerződés, melynek ígéretében Hétfőn indultunk volna Franciaországba, Marseille-be, csomagolói munkára... A tegnapi napon az előzetes tájékoztató elmaradt, mivel állítólag a NAV vizsgálatot indított a cég ellen... A cégnév, illetve az állítólagos cégvezető neve egyezik, bár mindannyiunkkal egy helybéli "irodavezető" kötött szerződést.. Egyenlőre a mérhetetlen düh elvakít, ezt a pár szót is csak nagy nehezen fontam össze trágár kifejezéseket mellőzve... Várom a holnapot, amikor is -állítólag- véget ér a vizsgálat és kapjuk a körüzenetet, hogy mikor lesz az "indulás"...

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 5 hónapja #26244 Írta: Gergoo
Gergoo válaszolt a következő témában: Triprotech Bt. információ kérés

chris780616 írta: Várom a holnapot, amikor is -állítólag- véget ér a vizsgálat és kapjuk a körüzenetet, hogy mikor lesz az "indulás"...

Ne felejts rákérdezni, hogy a jogtalanul elkért pénzeket (ha volt ilyen) mikor fizetik vissza! ;) A részletekről is írj holnap ha van időd!

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • DECOTEXT
  • DECOTEXT profilkép
  • Nem elérhető
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Messziröl jött ember túl késön ér ide!
Több
11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #26245 Írta: DECOTEXT
DECOTEXT válaszolt a következő témában: Triprotech Bt. információ kérés

zozi1000 írta: Van -e olyan köztetek akinek ismerős a Láng Tibor v. a TRIPROTECH Bt. neve.Rotterdami raktárosi állást hirdettek kb.1,5 hónapja. Folyamatos indulási időpont csúsztatás mellett a mai nap végkép bedőlt a lehetőség, amit 50000Ft-unk bánja.

Szörnyű lehet a helyzet, de engem nagyon érdekelne, hogy milyen ürüggyel
vagy milyen ötlettel tudta a cég, illetve a Tibi gyerek a pénzeteket kicsalni?
Szóval milyen mesét tudott nektek beadni arra, hogy Ti 50 ezret valamire kiperkáljatok?
Kösz' előre is az infót!

DCT
Mellékletek:

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 5 hónapja #26256 Írta: cpetre
cpetre válaszolt a következő témában: Triprotech Bt. információ kérés

Én 1,5 éve futottam bele a TRIPROTECH BT-be!! Nekem építőipari állást kínált Münchenbe! Szállás kaucióra szeretett volna tőlem 27000-ft kérni!!! Rendkívül kedves volt,még az 1 éves fiammal is játszott, így nem gyanakodtam. Mivel fizetni nem tudtam akkor,megbeszéltünk egy késöbbi találkozót!!Addig utánna néztünk a cégnek minden hivatalos volt.De a találkozó nem jött létre, mert a szálloda nem létezett amit mondott.Amikor mondtam neki küldje el sms-be a szálloda nevét már nem tette meg,és így nem találkoztam vele többet!!!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DECOTEXT, szepiqwer

Kérjük, hogy Belépés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!